Circle K Mastercard

 • Rentefrihet inntil 45 dager
 • Maks kreditt 40 000 kr
 • Høy avgift for kontantuttak

Om Circle K Mastercard

Circle K er Norges største bensinstasjonskjede. Da er det lov å forvente at kjedens beste kredittkort havner øverst i Norgestoppen også. Men slik er det ikke. For selv om du får gratis reiseforsikring med på kjøpet, er det et godt stykke igjen til de aller beste kortene. Selv ikke drivstoffrabatten er best i klassen.

Hvor bra er Circle K Mastercard?

Fordeler & bonus
1% bonus på alle kjøp fra Circle K og på Mastercard brukersider over hele verden. Denne vurderingen er delvis basert på svar fra kundeundersøkelser.
Forsikring
Denne vurderingen er delvis basert på svar fra kundeundersøkelser.
På reisen
Valutapåslaget utenlands er 2,00 %. Reiseforsikring er inkludert.
Avgifter
Rente 22,50 %, årsgebyr 0 kr og administrasjonsgebyr 0 kr. Effektiv rente 26,27 %. Rentefrihet inntil 45 dager.
Godkjenningsgrad
Siden vi ikke samarbeider med banken, kan vi ikke vurdere godkjenningsgraden.
Kundetilfredshet
Kortet har ikke mottatt noen brukeranmeldelser ennå.
Samlet vurdering
Dette er den samlede poengsummen til alle poengene ovenfor. Den samlede vurderingen viser hvordan fordelene og ulempene er knyttet til hverandre.

Fakta om kortet

Årsgebyr: 0 kr
Maks kreditt: 40 000 kr
Rente: 22,50 %
Effektiv rente: 26,27 %
Rentefrihet: Inntil 45 dager
Korttype: Mastercard
Innløsningsgebyr: 4,00 %, minst 40 kr
Valutapåslag i utlandet: 2,00 %
Minstebeløp å betale: 1,60 % av gjelden (minst 450 kr)
Administrasjonsgebyr: 0 kr

Krav

 • Minst 18 år
 • Ikke arbeidsledig
 • Ingen betalingsanmerkninger

Fordeler & bonus

Bonus: 1% bonus på alle kjøp fra Circle K og på Mastercard brukersider over hele verden.
Bonusvärde: Hvis du kjøper varer til 10.000 kr med kortet, er bonusen 100 kr.
Concierge Service: Nei
Tilgang til lounger: Nei

Forsikring

Tilgjengelig

 • Reiseforsikring

Ikke tilgjengelig

 • Avbestillingsforsikring
 • Kjøp beskyttelse
 • Leveringsforsikring
 • Utvidet garanti
 • Redusert egenandel
 • Prisbeskyttelse
 • Felttankningsforsikring
 • Nøkkelforsikring

Vær oppmerksom på at noen forsikringer noen ganger ikke er inkludert automatisk. Les mer nedenfor.

Kredittramme: 75.000,-

Er du over 18 år, og har en temmelig ordnet økonomi, kan du søke om å få et Circle K MasterCard. På papiret virker det som en god deal. Skaff deg et kredittkort fra Circle K Få rabatt på drivstoff hver gang du fyller opp tanken hos en av kjedens stasjoner.

Men når du sammenligner betingelsene for dette kortet med konkurrentene, ser du raskt at Circle K-kortet havner på hælen. For det finnes mange kredittkort som er bedre.

La gå. Circle K-kortet er ingen gebyrversting. Du slipper, for eksempel, å betale årsavgift bare for å eie kortet. Og velger du efaktura som betalingsform, unngår du også fakturagebyret. Her er kortet helt på linje med konkurrentene.

Men så var det dette med kontantuttak. Bruker du kortet til å hente ut penger fra norske eller utenlandske minibanker, må du ut med et gebyr på hele 4 % av beløpet du tar ut. Tar du ut 2.500,- må du betale 100 kroner i avgifter. Dette er et høyere gebyr enn hva mange andre kort krever.

Høyere renter

Bruker du kredittkort fornuftig, slipper du å tenke på rentene. Fornuftig bruk innebærer å betale alt du har utestående ved første forfall, og før den rentefrie perioden er over. Gjør du det, kan ikke kortselskapet legge renter på beløpet du skylder.

Og det er bra. For kredittkortrenter er høye. De effektive rentene på Circle K MasterCard er attpåtil høyere enn på mange andre kort. I tillegg får du ikke like mange rentefrie dager som de beste kortene gir deg. Circle K gir deg 45 dagers renteunntak. Mange av toppkortene gir deg 50 dager. Dermed har du kortere tid på deg til å gjøre opp det utestående med kortet fra Circle K.

Hver 6. is gratis

Får du et Circle K MasterCard, blir du automatisk med i kjedens fordelsprogram EXTRA Club. (Det hører med til historien at du kan bli med i fordelsklubben uten å eie kredittkortet, også.) Klubbmedlemmer får, blant annet, hver sjette bilvask og burger gratis.

Legg merke til at vi ikke starter med å nevne drivstoffrabatten når vi skal omtale fordelene du får med Circle K-kortet. Grunnen er at rabatten ikke er mye å skrive hjem om. Som eier av kortet, får du i skrivende stund 35 øre i rabatt på pumpeprisen. Og fyller du bensin eller diesel på en ubemannet stasjon, er rabatten bare 20 øre.

Du kan faktisk få bedre rabatter hos Circle K med andre kredittkort. Det skuffer litt at Circle Ks eget kredittkort ikke er på topp på egne bensin- og dieselrabatter. Riktig nok får du 1 % på all annen handel, uansett hvor du bruker kortet. Men dette gjelder bare etter at du har kjøpt mer enn 500 liter drivstoff i løpet av et år.

Som eier av kortet får du 3 til 5 prosent i rabatter hos Vianor. På bildekk, for eksempel. Men dette veier ikke opp for at Circle K-kortets fordelsprogram skuffer merkbart når du sammenligner det med hva du får andre steder.

Gratis reiseforsikring er et pluss

Den eneste, reelle oppturen får vi når vi ser på forsikringene som følger med kortet. For alle eiere av Circle K MasterCard har gratis avbestillings- og reiseforsikring inkludert i kortet. Denne gjelder for reiser over hele verden. Og den gjelder for 90 dager av gangen.

Circle K samarbeider med Codan om reiseforsikringen. Dette gir deg god dekning på blant annet tap av reisegods og ulykker under reisen. På mange områder er forsikringen faktisk like god som de tradisjonelle reiseforsikringene du betaler for. Den eneste forutsetningen for at forsikringen skal gjelde, er at du betaler minst halvparten av reisekostnadene med kortet ditt.

Vår vurdering

Kredittkortet Circle K MasterCard har et godt stykke igjen til de beste, norske kredittkortene. Vi undrer oss over hvorfor kjeden tillater at andre kredittkort gir en bedre drivstoffrabatt på kjedens pumpepriser. Her burde Circle K-kortet vært på førsteplass.

I tillegg synes vi rentene er i overkant høye, at 45 rentefrie dager er i snaueste laget og at kravet om at du må fylle 500 liter drivstoff før du får bonus på all handel, er i strengeste laget. Da hjelper det litt, men ikke mye, at reiseforsikringen som følger med er gratis.

Andre populære kredittkort

Hva synes brukerne våre om Circle K Mastercard?

Skriv en anmeldelse

Alle anmeldelser

Bli den første til å skrive en anmeldelse av Circle K Mastercard!

Skriv en anmeldelse

Din vurdering:
Ditt fornavn:
Din e-postadresse:
(Vil ikke vises offentlig)
Sett et overskrift på din vurdering:
(Frivillig)
Fortell om din erfaring med Circle K Mastercard:


Ved å sende inn anmeldelsen din, godtar du at vi vil lagre informasjonen du har oppgitt i skjemaet. Vi forbeholder oss retten til ikke å publisere vurderinger som vi finner upassende av en eller annen grunn.

Kontaktinformasjon

Org.nummer:
Adress:
Postnummer:
By:
Telefon: 229-625 00
E-post: [email protected]
Ansvarlig bank:

Åpningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag: