Credits Gold

 • Tilbyr inntil 43 rentefrie dager
 • Kredittgrensen er 100.000 kroner
 • Har færre gebyrer enn de fleste
 • Ingen bonus

Om Credits Gold

Kredittkortet Credits Gold er et forholdsvis ukjent kredittkort. Det er synd. Kortet har flere fordeler som utkonkurrer mange av dem du får med de mer populære kortene. Det har, blant annet, en av de laveste rentene på kredittkortgjeld. I tillegg har BB Bank, som er utgiver av kortet, valgt å kutte ut alle gebyrer på uttak av kontanter i minibank. Spesielt i utlandet kan dette være en fordel.

Hvor bra er Credits Gold?

Fordeler & bonus
Ingen bonus. Denne vurderingen er delvis basert på svar fra kundeundersøkelser.
Forsikring
Denne vurderingen er delvis basert på svar fra kundeundersøkelser.
På reisen
Valutapåslaget utenlands er 1,75 %. Reiseforsikring er inkludert.
Avgifter
Rente 19,90 %, årsgebyr 0 kr og administrasjonsgebyr 0 kr. Effektiv rente 21,82 %. Rentefrihet inntil 43 dager.
Godkjenningsgrad
Sammenlignet med andre kredittkort, er mange søknader godkjent her.
Kundetilfredshet
Kortet har ikke mottatt noen brukeranmeldelser ennå.
Samlet vurdering
Dette er den samlede poengsummen til alle poengene ovenfor. Den samlede vurderingen viser hvordan fordelene og ulempene er knyttet til hverandre.

Fakta om kortet

Årsgebyr: 0 kr
Maks kreditt: 100 000 kr
Rente: 19,90 %
Effektiv rente: 21,82 %
Rentefrihet: Inntil 43 dager
Korttype: VISA
Innløsningsgebyr: 0,00 %
Valutapåslag i utlandet: 1,75 %
Minstebeløp å betale: 3,30 % av gjelden (minst 300 kr)
Administrasjonsgebyr: 0 kr
Forsinkelsesrente: 19,90 %

Krav

 • Minst 18 år
 • Minste inntekt 8 333 kr/mån
 • Ikke arbeidsledig
 • Ingen betalingsanmerkninger

Fordeler & bonus

Bonus: Ingen bonus.
Concierge Service: Nei
Tilgang til lounger: Nei

Forsikring

Tilgjengelig

 • Reiseforsikring
 • Avbestillingsforsikring

Ikke tilgjengelig

 • Kjøp beskyttelse
 • Leveringsforsikring
 • Utvidet garanti
 • Redusert egenandel
 • Prisbeskyttelse
 • Felttankningsforsikring
 • Nøkkelforsikring

Vær oppmerksom på at noen forsikringer noen ganger ikke er inkludert automatisk. Les mer nedenfor.

100.000 på det meste

Credits Golds hjemmeside er av det enkle slaget. Et flott bilde leder oppmerksomheten mot den relativt sparsommelige informasjonen. Ikke at man trenger særlig mange flere opplysninger enn dem man får. Det viktigste er med. Slik som at man kan få 100.000 kroner i kreditt på det meste.

Noen vil trolig rynke lett på nesen over kredittgrensen. Det finnes konkurrerende kort som tilbyr mer. Grensen er allikevel passe stor for majoriteten av kredittkortets mulige eiere, ikke minst dem som etterlever god kortskikk ved å betale tilbake det man skylder før det utestående har forfalt.

Lav aldersgrense

Credits Gold skilter med en av markedets laveste aldersgrenser for søkere. Har man fylt 18 år står man fritt til å sende en søknad om å bli innehaver av kortet. Søkere må også tjene minst 250.000 kroner i løpet av et år. Man kan ikke ha betalingsanmerkninger om man ønsker å putte dette kortet i lommeboken.

Står seg i rentekonkurransen

Utestående kredittkortgjeld kan være dyr. Derfor anbefaler vi alle om å gjøre opp alt man skylder kredittkortselskapet når fakturaen kommer. Skulle man allikevel opparbeide seg gjeld, finnes det kort som har en langt høyere, effektiv rente enn Credits Gold. I vår test kom vi ut med en effektiv rente på 22,9 prosent. Med det ender kortet på en femteplass på listen over Norges beste kredittkort når man bare kikker på rentekostnadene.

Vi vil fortsatt fraråde alle innehavere om ikke å opparbeide seg gjeld. Antallet rentefrie dager med Credits Gold er 43 på det meste. Det burde være godt nok for de fleste, selv om det finnes mange konkurrenter som har lenger rentefrihet. De beste byr på mer enn 50 dager.

Ingen gebyrer

Det finnes svært få kredittkort som pålegger brukerne gebyrer på ordinær bruk, slik som betaling på nett eller bruk i betalingsterminaler. De fleste trekker allikevel en grense ved bruk i minibanker. Det er en utbredt praksis å kreve korteiere for et gebyr på kontantuttak.

Credits Gold er et av unntakene. Eier du dette kortet, slipper du uttaksgebyr. Det spiller heller ingen rolle hvor i verden du tar ut penger. Gebyrene viser seg hverken hjemme i Norge eller i utlandet.

Reisevennlig kredittkort

I samarbeid med selskapet Gouda, tilbyr Credits Gold en av de beste reise- og avbestillingsforsikringene som er å oppdrive med et norsk kredittkort. Blant annet tilbyr kortet gratis egenandelsforsikring for leiebil, noe man stort sett må betale ekstra for med andre kort. Reise- og avbestillingsforsikringen begynner å virke automatisk når mer enn halvparten av reiseutgiftene er betalt med kortet. For egenandelsforsikringen på leiebil er kravet at leiekostnaden betales i sin helhet med Credits Gold.

Forsikring mot ID-tyveri

Den kostnadsfrie forsikringen mot ID-tyveri er et annet fortrinn med dette kortet. Her er Credits Gold temmelig alene. Det er ikke mange konkurrenter som varter opp med det samme, i alle fall ikke uten at du må betale for det.

Bom stopp

Etter rentefrihet, gode forsikringer for reisen og gratis beskyttelse av personvernet, er det stopp. Det er nå at konkurrentene er i ferd med å ta igjen Credits Gold. Mens andre kort inkluderer svært gode rabatter, cashback på all handel, eller også begge deler, tilbyr Credits Gold ingen ting. Her får du hverken rabatter eller bonus når du handler.

Det er synd. For selv med et lite knippe prisavslag på utvalgte varer, ville kortet ha hevdet seg godt i kampen om tittelen «Norges beste kredittkort». I stedet sørger fraværet av goder mange kredittkorteiere tar som en selvfølge, for at Credits Gold havner midt på treet.

Vår Vurdering

Credits Gold er et godt og moderne kredittkort. Det er, blant annet, klargjort for tæpping. Det biter godt fra seg i kampen om å ha de laveste rentene. Forsikringene som følger med, er gode. I tillegg har BB Bank laget en god hjemmeside for kortet som inkluderer godt med informasjon og egne kundesider for alle innehavere.

Dessverre får kortet trekk for manglende rabatter. Forsikringer og fravær av gebyrer er vel og bra. Men for de fleste er det trolig vel så viktig at man kan spare penger med kortet man benytter. Dette er ikke tilfellet med Credits Gold når denne vurderingen skrives.

Andre populære kredittkort

Hva synes brukerne våre om Credits Gold?

Skriv en anmeldelse

Alle anmeldelser

Bli den første til å skrive en anmeldelse av Credits Gold!

Skriv en anmeldelse

Din vurdering:
Ditt fornavn:
Din e-postadresse:
(Vil ikke vises offentlig)
Sett et overskrift på din vurdering:
(Frivillig)
Fortell om din erfaring med Credits Gold:


Ved å sende inn anmeldelsen din, godtar du at vi vil lagre informasjonen du har oppgitt i skjemaet. Vi forbeholder oss retten til ikke å publisere vurderinger som vi finner upassende av en eller annen grunn.

Kontaktinformasjon

Org.nummer:
Adress: Postboks 956
Postnummer: 5808
By: Bergen
Telefon: 569-992 00
E-post: [email protected]
Ansvarlig bank:

Åpningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag: