Komplett Bank MasterCard

 • Gratis reise- og avbestillingsforsikring
 • Inntil 9 måneders betalingsutsettelse
 • 4 % i bonus på all handel på Komplett.no og Blush.no

Om Komplett Bank MasterCard

Komplett Bank MasterCard er et av de beste kredittkortene vi har vurdert. Sjelden har vi opplevd et kort som byr på så mange fordeler og som allikevel er så gunstig. For ikke bare har det et av landets beste bonusprogrammer. Det har også blant markedets laveste renter på kredittkortgjeld. Og inntil 9 måneders betalingsutsettelse.

Hvor bra er Komplett Bank MasterCard?

Fordeler & bonus
4 % bonus på kjøp i Kompletts nettbutikk. 2% bonus på alle kjøp via internett 1% bonus på andre kjøp Denne vurderingen er delvis basert på svar fra kundeundersøkelser.
Forsikring
Denne vurderingen er delvis basert på svar fra kundeundersøkelser.
På reisen
Valutapåslaget utenlands er 1,75 %. Reiseforsikring er inkludert.
Avgifter
Rente 21,40 %, årsgebyr 0 kr og administrasjonsgebyr 0 kr. Effektiv rente 24,20 %. Rentefrihet inntil 50 dager.
Godkjenningsgrad
Sammenlignet med andre kredittkort, er få søknader godkjent her.
Kundetilfredshet
Brukerne på Bestekredittkortet.com har gitt kortet 3,9 av 5 poeng.
Samlet vurdering
Dette er den samlede poengsummen til alle poengene ovenfor. Den samlede vurderingen viser hvordan fordelene og ulempene er knyttet til hverandre.

Fakta om kortet

Årsgebyr: 0 kr
Maks kreditt: 100 000 kr
Rente: 21,40 %
Effektiv rente: 24,20 % *
Rentefrihet: Inntil 50 dager
Korttype: Mastercard
Innløsningsgebyr: 0,00 %
Valutapåslag i utlandet: 1,75 %
Minstebeløp å betale: 3,50 % av gjelden (minst 300 kr)
Administrasjonsgebyr: 0 kr
* Eff. rente 24,20 %. 15 000kr o/12mnd. Totalt: 16 837 kr.

Krav

 • Minst 20 år
 • Ikke arbeidsledig
 • Ingen betalingsanmerkninger

Fordeler & bonus

Bonus: 4 % bonus på kjøp i Kompletts nettbutikk. 2% bonus på alle kjøp via internett 1% bonus på andre kjøp
Bonusvärde: Hvis du kjøper varer til 10.000 kr med kortet, er bonusen 100 – 400 kr.
Concierge Service: Nei
Tilgang til lounger: Nei

Forsikring

Tilgjengelig

 • Reiseforsikring
 • Avbestillingsforsikring
 • Kjøp beskyttelse

Ikke tilgjengelig

 • Leveringsforsikring
 • Utvidet garanti
 • Redusert egenandel
 • Prisbeskyttelse
 • Felttankningsforsikring
 • Nøkkelforsikring

Vær oppmerksom på at noen forsikringer noen ganger ikke er inkludert automatisk. Les mer nedenfor.

100.000,- i kreditt

Alle over 18 år, som har minst 50.000,- i årlige inntekter, kan søke om å få et MasterCard fra Komplett Bank. Og lar banken deg få et kort, kan du spankulere som en stolt høne eller hane, vel vitende om at du har et av landets beste kredittkort i lommen. For dette er et kort som plasserer seg i øverste del av den norske kredittkorttoppen.

Ikke bare har du 50 dager på deg til å betale tilbake det du skylder. Du slipper også å punge ut gebyrer når du tar ut penger i minibank, for eksempel. Og det spiller ingen rolle om minibanken står hjemme i Norge eller i utlandet.

Det stopper ikke der. For kortet gjør det mulig å utsette betalingen for en vare du har kjøpt utover de 50 dagene også. Mer om dette snart.

Bonuser på det meste

Kredittkortet fra Komplett Bank er ypperlig for geeks og gamere. For du får 4 % i bonus på alt du handler i Kompletts nettbutikk. Alle som er opptatt av utseendet har også mye å hente. Bruker du kortet på Blush.no, får du 4 % på all handel der også.

I tillegg får du generelle bonuser på all annen handel:

 • 2 % i bonus på netthandel så lenge nettstedet er registrert hos MasterCard.
 • 1 % i bonus på alle andre varekjøp.

Men hva betyr bonusene på 4 %, 2 % og 1 % i rene penger? Jo, ett bonuspoeng er det samme som 1 krone. Du kan bruke bonuspoengene dine når du handler på Komplett.no. Maks bonusutbetaling er 500 poeng i måneden. Noen synes dette høres lite ut. Men da må du huske at du må handle for flere titalls tusen for å krysse maksgrensen.

God på renter

Bruker du kredittkortet ditt på en fornuftig måte, kommer du aldri i kontakt med kredittkortgjeld. Eller renter på slik gjeld. MasterCard-kortet fra Komplett Bank gir deg inntil 50 rentefrie dager til å gjøre opp for deg. Dermed er det lett å styre unna gjelden.

Klarer du allikevel ikke å betale tilbake alt du skylder ved første forfall, er det greit å vite at rentene er blant markedets beste. I vår test havnet kortet på plass nummer 11 på listen over kortene med de beste rentebetingelsene. Vi brukte 15.000,- som skulle nedbetales i løpet av ett år. Dette ga oss en effektiv rente på 24,73 % per år.

9 måneders betalingsutsettelse

Kredittkortet fra Komplett Bank har en funksjon få andre har. Du kan kjøpe deg en betalingsutsettelse i inntil 9 måneder. Når vi sier kjøpe, er det fordi du må betale et gebyr på noen hundrelapper for å iverksette utsettelsen. Gebyret blir høyere jo lenger du ønsker å utsette betalingen av varen du har kjøpt.

Vi er generelt forsiktige med å anbefale at man utsetter betalingen på kjøpene sine. Men vi setter pris på at det er mulig. Det gjør kredittkortet enda mer fleksibelt.

Forsikringsvinner

Det er få kredittkort som gir deg like mange gratisforsikringer som Komplett Bank-kortet. For det første får du gratis avbestillings- og reiseforsikring. I tillegg får du dette:

 • Forsikring mot ID-tyveri. Dette sikrer deg hjelp og juridisk bistand for 100.000,- hvis noen stjeler identiteten din.
 • Kjøpsforsikring for inntil 25.000 kroner. Blir varene dine skadet under frakt, eller stjålet ved innbrudd, er du godt dekket.

Komplett Bank MasterCard på reise

Komplett-kortet er den ultimate følgesvennen når du skal ut og reise. Ikke bare er reise- og avbestillingsforsikringen, som følger med kortet, helt på høyde med forsikringene du må betale for. Det at du også kan ta ut lokal valuta i minibanker, uten å betale gebyr for det, er veldig bra.

Vår Vurdering

Komplett Bank MasterCard er et av Norges beste kredittkort. Det er spesielt verdifullt for alle som kjøper mye teknologi, takket være de gode bonusene på Komplett.no. Det er også lett å like et kort som ikke krever gebyrer for uttak i minibank. Og som gir gode og kostnadsfrie forsikringer til kundene sine.

Det er vanskelig å finne noe vi ikke liker med Komplett-kortet. Men når vi tenker etter, kunne kortet vært enda bedre hadde bonusene vært høyere. Man burde også få lov til å bruke bonuspengene andre steder enn på Komplett.no

Andre populære kredittkort

Hva synes brukerne våre om Komplett Bank MasterCard?

Skriv en anmeldelse

Alle anmeldelser

Birgitta

15 mar 2019
Jeg bruker dette kortet overalt

Jeg bruker dette kortet overalt

Skriv en anmeldelse

Din vurdering:
Ditt fornavn:
Din e-postadresse:
(Vil ikke vises offentlig)
Sett et overskrift på din vurdering:
(Frivillig)
Fortell om din erfaring med Komplett Bank MasterCard:


Ved å sende inn anmeldelsen din, godtar du at vi vil lagre informasjonen du har oppgitt i skjemaet. Vi forbeholder oss retten til ikke å publisere vurderinger som vi finner upassende av en eller annen grunn.

Kontaktinformasjon

Org.nummer:
Adress: Vollsveien 2A
Postnummer: 1327
By: Lysaker
Telefon: 210-074 50
E-post: [email protected]
Ansvarlig bank:

Åpningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag: