Hei, mitt navn er Bengt. Jeg er finansjournalist på Bestekredittkortet.com. Jeg har skrevet for dette nettstedet i flere år. Jeg har bakgrunn fra både media og finans (jeg startet yrkeskarrieren min i bank). For tiden fokuserer jeg skrivingen om rabattene du kan få med kredittkort, cashback og hvilke reisekort som har flest fordeler.

"Som skribent på Bestekredittkortet slår det meg ofte hvor imponerende det er at bankene lar oss låne penger gratis med kredittkort. De tjener jo ingenting så lenge vi betaler hele kredittkortregningen ved forfall."

  • Rente på kredittkortgjeld.
  • Kredittkortenes rentefrihet.
  • Bonuskort.

  • Bachelor i økonomi og ledelse.
  • Mer enn 20 års erfaring som innholdsprodusent.

Nyeste artikler

SAS Eurobonus melder overgang fra Star Alliance til SkyTeam

Fra 1. september 2024 blir SAS og Eurobonus en del av SkyTeam, den nest største alliansen av flyselskaper i verden. Overgangen byr på nye muligheter for Eurobonus-medlemmer, men også endringer du bør være klar over.

Publisert 4/15/2024
Det blir dyrere å eie SAS Mastercard Premium

Årsavgiften du må betale for å eie SAS Mastercard Premium øker med nesten 500 kroner. Ifølge kortutstederen er økte kostnader for drift av fordelsprogrammet årsaken.

Publisert 3/19/2024
Lunar Bank må ut med 530 millioner i erstatning til Instabank-aksjonærer

Oslo tingrett har dømt Lunar Bank til å betale 530 millioner kroner i erstatning til aksjonærene i Instabank etter et feilslått oppkjøpsforsøk. Lunar anker dommen.

Publisert 2/27/2024
Kredittkort med velkomstbonus

Du får bonus med en rekke kredittkort i Norge. Med noen kort får du også en ekstra bonusinnsprøyting når du bestiller kortet. Her er kredittkortene som gir nye kunde velkomstbonus og andre gaver.

Publisert 2/26/2024
Beste kredittkort på dagen i 2024

Trenger du et nytt kredittkort for det nye året? Kanskje står du overfor et godt tilbud og ønsker rask tilgang til kreditt? Eller kanskje det har dukket opp en uventet utgift som må betales snart? I denne artikkelen får du en oversikt over kredittkorttilbydere som gir deg hurtig svar etter at du har sendt inn søknaden, som regel innen få minutter eller samme dag som du søker. Enkelte av kredittkortene kan du faktisk begynne å bruke med en gang. Vi viser deg hvordan.

Publisert 1/9/2024