Kredittkort med svar på dagen

Reisekort på dagen
Kort på dagen med lav rente
Kredittkort på dagen med bonus
Kredittkort på dagen for shopping
Gratis kredittkort på dagen
Bank Norwegian

Reisekort på dagen: Bank Norwegian

Med Bank Norwegian får du svar samme dag og kan begynne å bruke kortet ditt umiddelbart med Apple Pay. Samle flybonus eller cashback på alle kjøp.

 • Gratis uttak av kontanter
 • CashPoint eller Cashback – Bonus på alt du kjøper
 • Gratis forsikringer
Mer informasjon
Sammenlign kort
Eff. rente 23,10 %. 15000 o/12 m. Totalt: 16 764 kr
Instapay Mastercard

Kort på dagen med lav rente: InstaPay Mastercard

InstaPay Mastercard er det billigste kredittkortet med raskt svar. Kortet har en av Norges laveste kredittkortrenter.

 • En av markedets laveste kredittkortrenter
 • Nye rabatter hver måned (5 %)
 • Ingen årsavgift, opptil 100.000 kroner i kreditt
Mer informasjon
Sammenlign kort
Eff.rente 19,35%, 45 000, o/1 år, kostnad: 4 356, Totalt: 49 356
Trumf Visa

Kredittkort på dagen med bonus: Trumf Visa

Trumf Visa gir deg bonus i NorgesGruppens butikker. Kortet har ingen maksimal bonusgrense, slik at du kan tjene så mange poeng du vil.

 • Bonus hos NorgesGruppens butikker
 • Ingen bonusgrenser
 • Ingen årsavgift
Mer informasjon
Sammenlign kort
Effektiv rente 27,19 %, 15 000 kr o/12 mnd. Kostnad 2 047 kr. Totalt 17 047 kr.
Santander Red

Kredittkort på dagen for shopping: Santander Red

Santander red er det perfekte shoppingkortet som gir deg både rabatter og cashback. Søk om kortet med BankID og få svar på dagen.

 • En av Norges laveste kredittkortrenter
 • Gode rabatter på alt fra bilpleie til restaurantbesøk
 • En rentefri periode på 50 dager
Mer informasjon
Sammenlign kort
Eff. rente 17,10 %. 15000 o/12 m. Totalt: 16 323 kr
Morrow Bank Mastercard

Gratis kredittkort på dagen: Morrow Bank Mastercard

Morrow Bank Mstercard er et gratis kredittkort som gir deg svar samme dag. Kortet har også lav rente og kredittgrense på opptil 100 000 kr.

 • Bonus på all handel (4 % hos Komplett.no)
 • Gratis reise- og avbestillingsforsikring
 • Gratis ID-tyveri- og kjøpsforsikring
Mer informasjon
Sammenlign kort
Effektiv rente 24,42 %, 12 000 kr o/12 md, kostnad 1 481 kr, totalt 13 481 kr.

Oppsummering av de beste kredittkortene med svar på dagen

Kredittkort på dagen - er det mulig?

Kredittkort på dagen - er det mulig?

Du har kanskje hørt at det er mulig å få kredittkort med svar på dagen, det er i mange tilfeller riktig. Dersom du søker online via kredittkortselskapets nettside kan søknaden behandles automatisk slik at du kan få svar innen svært kort tid. Det kan være innen noen minutter, timer eller på dagen. Grunnen til at det går så raskt er at kredittkortselskapene benytter seg av automatiske systemer som innhenter informasjonen de trenger for å avgjøre søknaden din. Det kan være informasjon om din inntekt, din samlede gjeld, din kredittscore og om du har betalingsanmerkninger. I enkelte tilfeller kan det ta noe lengre tid å få svar på søknaden. Dette kan skje i tilfeller der banken eller kredittkortselskapet trenger flere opplysninger fra deg og søknaden må behandles manuelt.  

Et selskap som ofte kan gi deg svar på kredittsøknaden raskt er Bank Norwegian. Denne banken tilbyr et godt kredittkort som gir deg poeng på alt du handler og på flyreiser fra Norwegian. Poengene kan du bruke til å bestille flybilletter hos flyselskapet Norwegian. Du får også med en god reise- og avbestillingsforsikring. 

Selv om du kan få svar på kredittkortsøknaden innen dagen er omme, betyr ikke det at du får kredittkortet på dagen eller med en gang. Det vil alltid ta noe tid å sette i gang produksjon av kredittkortet og sende kortet i posten til deg. Før du kan begynne å bruke kortet, må du aktivere det manuelt eller i nettbanken.

Kan jeg få kredittkort på dagen?

Du kan i mange tilfeller få svar på søknaden om kredittkort på dagen, men det vil likevel ta noe tid før du faktisk kan begynne å bruke kredittkortet. Hovedgrunnen er at det tar noe tid å produsere det fysiske kortet som du trenger og det tar også 3-5 virkedager å få sendt kredittkortet til deg i posten.

Slik får du kredittkort på dagen

Flere som søker om å få kredittkort ønsker at kortene er tilgjengelig umiddelbart. Det kan være ulike årsaker til dette, for eksempel, at man har behov for å kjøpe utstyr til huset raskest mulig.

Noen har det enda travlere og lurer på om man kan få kredittkort på minuttet?

Svaret er at det er så å si umulig å få et kort så kjapt, i alle fall fysiske kort. Disse bruker noen dager på reisen hjem til deg etter at du har fått et positivt svar på søknaden din. Det finnes allikevel enkelte kort du kan ta i bruk ganske umiddelbart.

Topp 5 Beste kredittkort på dagen

 1. Bank Norwegians kredittkort – Kan brukes raskt med både Apple Pay og Google Pay.
 2. Santander Red – Tilbyr virtuelle kort som er tilgjengelig så snart du er tildelt kredittkort.
 3. Morrow Bank Mastercard – Har trådløs betaling som fungerer før det fysiske kortet dukker opp.
 4. Flexi Visa – Det følger med en digital kopi av kortet som du kan ta i bruk umiddelbart.
 5. Gebyrfri Visa – Også med dette kortet får du en digital versjon av kortet raskt.

Hvor lang tid tar det før jeg får kredittkortet?

Selve søknaden om å få kredittkort er unnagjort i løpet av noen minutter. Prosessen med å godkjenne søknaden er heller ingen flaskehals. Slik foregår den:

 1. Når banken mottar søknaden din, ber den et kredittopplysningsbyrå om å utføre en kredittvurdering av deg.
 2. Kredittopplysningsbyråene innhenter nå informasjon om økonomien din, blant annet fra gjeldsregistrene.
 3. Når vurderingen er klar, sendes den tilbake til banken.
 4. Banken bestemmer seg for om du skal få et kort eller ikke.

Det meste i prosessen over skjer digitalt. Alt i alt kan det ta så lite som et par timer fra at du sender søknaden til at du har fått svar fra banken.

Så når du kan få kredittkort-svar på dagen, hvorfor kan du ikke også få kortet samtidig?

Det er produksjonen av det fysiske plast- eller metallkortet som tar tid. I tillegg må kortet, som regel, sendes til deg i posten. Dermed må du plusse på ytterligere et par dager.

Så raskt kan du få et kredittkort

Hvor raskt du kan få kredittkort avhenger av flere faktorer. Dersom du søker online med BankID kan du ofte få raskt svar på søknaden, ofte samme dag. Om det trengs flere opplysninger og søknaden må behandles manuelt, kan det ta noe lengre tid å få svar. Dersom du får positivt svar på søknaden, må kredittkortet produseres og sendes til deg. Dette tar normalt noen virkedager, men tiden kan variere mellom de ulike selskapene.

Kredittsjekk avgjør om du får kredittkort på dagen

Når du søker kredittkort på dagen, vil det alltid foretas en kredittsjekk av deg. I Norge er alle banker og kredittkortselskaper som låner ut penger pliktig til å foreta en slik sjekk. Det betyr at det ikke er mulig å få kredittkort på dagen uten kredittsjekk. Det kan blant annet bli foretatt en sjekk av din inntekt og din kredittscore. Din kredittscore består av en rekke faktorer som din alder, flyttemønsteret ditt, hvor mye gjeld du har i forhold til din inntekt og om du har næringsinteresser og eventuelle betalingsanmerkninger

Resultatet av kredittsjekken skal si noe om din betalingsevne. En god kredittscore betyr at søkeren sannsynligvis har en solid økonomi og dette er grunnen til at bankene kan være villige til å låne ut mer penger til en lavere rente. I motsatt fall kan en dårlig kredittscore føre til høyere renter, mindre lånebeløp og noen ganger avslag på lånesøknaden. Det kan være verdt å prøve øke kredittscore for å øke sjansene for å få kredittkortet i løpet av dagen.

Du kan få avslag eller tilslag raskt på din kredittkortsøknad

I likhet med at du kan få din kredittkortsøknad innvilget raskt, kan du også på relativt kort tid få avslag på søknaden din om kredittkort. Det kan være flere grunner til dette. De vanligste grunnene er at du har en for lav inntekt eller en for dårlig kredittscore. Kredittkortselskapene krever at du har en fast minimumsinntekt for å innvilge søknaden om kredittkort, og dersom du har for lav inntekt, vil du få avslag. Du vil også få avslag dersom du har for lav kredittscore. Betalingsanmerkninger er spesielt ille, og dersom du har en eller flere slike anmerkninger vil du også få avslag på søknaden. Opplysninger om kredittscore, inntekt og betalingsanmerkninger hentes ofte inn automatisk i det du sender inn søknaden, og det er grunnen til at du kan få tilslag eller avslag på kredittkortsøknaden på kort tid. 

Dersom du har fått avslag på søknaden om kredittkort, er det flere ting du kan gjøre. For det første kan du kontakte kredittkortselskapet og spørre om en begrunnelse for avslaget. Når det foretas en kredittsjekk av deg, har du også krav på et gjenpartsbrev som skal inneholde de samme opplysningene som ligger til grunn for avslaget. Dersom du for eksempel har for dårlig kredittscore, skal dette komme fram av gjenpartsbrevet. 

Dersom grunnen er for lav inntekt eller for dårlig kredittscore kan du prøve å forbedre disse faktorene. Din kredittscore vil vesentlig forbedres dersom du innfrir dine betalingskrav og betalingsanmerkninger. Etter at du har forbedret din kredittscore, kan du prøve å søke på nytt. 

Tips for å få kredittkort på dagen

Du kan gjøre flere ting for å øke muligheten for å få kredittkort samme dag som du søker om det.

 • Forbered deg
  Når du skal fylle ut søknaden om kredittkort, trenger du informasjon om hva du tjener og hvor mye gjeld du har. Du kan spare tid på å finne frem kopi av skattemeldingen, lønnslipper og låneavtaler før du starter utfyllingen.
 • Sjekk åpningstider
  Alle kredittkortsøknader behandles manuelt selv om deler av prosessen er automatisert. Ønsker du et kredittkort så raskt som mulig, bør du sjekke åpningstidene til banken eller kredittkortselskapet slik at du ikke sender søknaden til et stengt kontor. Noen tilbydere har åpent i helgene mens mange kun behandler søknader på hverdager.
 • Søk tidlig
  Ettersom det er mennesker som avgjør kredittkortsøknadens skjebne, bør du sende den så tidlig på dagen som mulig. Sørg for at din søknad er en av de første som behandles den dagen.
 • Følg med på telefonen
  Det kan hende at banken eller kredittkortselskapet du har sendt søknaden til, vil ha mer informasjon om økonomien din. Følg med på telefonen din slik at du ikke misser forsøk på å kontakte deg.
 • Alt er raskere med BankID
  Har du ikke BankID? Da bør du skaffe deg den snarest. Mange korttilbydere vil ikke gi deg kort hvis du ikke har BankID. Og uansett vil både identifisering og signering av kredittkortavtalen gå mye kjappere med tjenesten.
Kredittkort på dagen krever Bankid

Du trenger BankID for å søke om kredittkort på dagen

For å søke om kredittkort og få svar på dagen er det en forutsetning at du søker via kredittkortselskapets nettside og signerer søknaden med BankID. Uten BankID tar det lengre tid før du mottar kredittkortet ditt.

BankID er en elektronisk form for personlig identifikasjon som du kan bruke til å signere de fleste typer dokumenter, som for eksempel bank- eller forsikringsdokumenter, inkludert lånesøknader. Du kan få BankID ved å henvende deg til din hovedbank og du kan bruke BankID i form av en fysisk brikke eller som en app på telefonen din. 

Fordeler med kredittkort på dagen

 • Rask tilgang til penger
  I stedet for å vente mange dager på at det fysiske kredittkortet skal dukke opp i posten, kan du begynne å bruke kortet umiddelbart.
 • Fungerer (nesten) over alt
  Virtuelle kredittkort kan brukes til alle former for netthandel. Ettersom du kan putte dem i digitale lommebøker også, kan du handle med kortene hos fysiske forhandlere. Dermed er det hvilke digitale lommebøker du benytter som er begrensningen.
 • Umiddelbar tilgang til fordeler
  Du slipper også å vente på fordelene som følger med kredittkortet ditt. De fleste kortene vi har vurdert skiller ikke på fysiske og virtuelle kredittkort på fordelstilbudet. Enten det er gratis forsikringer, rabatter eller bonuser, begynner fordelene å virke så snart du tar i bruk det virtuelle kortet.
 • Ekstra sikkerhet
  De fleste digitale kredittkortene vi har vurdert er svært sikre. Det finnes, for eksempel, varianter som gir deg et nytt kredittkortnummer og sikkerhetskoder for hver handel du utfører. Dette gjør jobben for hackere, tyver og svindlere svært mye vanskeligere.

Ulemper med kredittkort på dagen

 • Avhengig av internett
  Virtuelle kredittkort trenger vanligvis en telefon med internettforbindelse for å fungere. Dette er stort sett ikke et problem, men selv i storbyene kan det finnes lommer med svært dårlig dekning. Her kan det være vanskelig å få handlet.
 • Du kan gå glipp av det beste kortet
  Trenger du et kredittkort raskt, haster det trolig med å skaffe penger. Å ha det travelt når du velger kredittkort kan gjøre at du velger feil kort.
  Det finnes om lag 300 ulike kredittkort i Norge. Fordeler, priser og vilkår varierer temmelig mye, som er grunnen til at vi anbefaler deg å sammenligne kredittkort før du bestemmer deg.
  I verste fall ender du opp med et kort som ikke har fordelene som passer deg. I tillegg kan det påføre deg unødvendige kostnader. Så selv om du kan få den digitale kopien av et kort på dagen, er det ikke sikkert at det lønner seg å signere kredittkortavtalen du mottar.

Virtuelle kort på dagen

Hvis det å få kredittkort på dagen eller til og med på minuttet er viktig for deg, skal du sende søknaden din til kredittkorttilbydere som inkluderer virtuelle versjoner av kortene sine.

Du husker kanskje at vi fortalte hvordan du kan få svar på søknaden din temmelig raskt? Noen banker gir deg et virtuelt kort du kan begynne å bruke så snart de har gått med på å gi deg et kort.

Vanligvis finner du den digitale utgaven av kredittkortet i en app fra banken.

 • Appen kan inneholde alle kredittkortopplysningene du trenger for å handle på nett, for eksempel.
 • Du kan også legge inn opplysningene fra det virtuelle kortet i digitale lommebøker som Apple Pay, Google Pay, og Vipps.

Nei, du får sjelden fysiske kredittkort på dagen. Derimot kan du få virtuelle kredittkort på minuttet.

Banker med virtuelle kort

Å tilby virtuelle kredittkort blir stadig vanligere blant bankene. Her er noen av kredittkortene som allerede inkluderer digitale kopier.

Dette er kredittkort "alle" kan få. Det innebærer at de fleste med inntekt og en ordnet økonomi kan forvente å få positive svar på søknadene sine.

Inntektskravet for de fleste av kortene over starter på 50.000 kroner i året. Aldersgrensen for å få dem er henholdsvis 18 og 20 år. Dermed er kortene tilnærmelige alternativer for de fleste som trenger et kort de kan ta i bruk så raskt som mulig.

Vanlige spørsmål om kredittkort på dagen

Hvordan få et kredittkort på dagen uten kredittsjekk?
Kan jeg få kredittkort på dagen med BankID?
Kan jeg få kredittkort-svar på dagen?
Hvilket kredittkort kan jeg få på dagen?
Bengt Bergh Publisert 12/15/2021

Hei, mitt navn er Bengt. Jeg er finansjournalist på Bestekredittkortet.com. Jeg har skrevet for dette nettstedet i flere år. Jeg har bakgrunn fra både media og finans (jeg startet yrkeskarrieren min i bank). For tiden fokuserer jeg skrivingen om rabattene du kan få med kredittkort, cashback og hvilke reisekort som har flest fordeler.

Oppdatert 8/30/2023