Santander Flexi Visa

 • Månedlige rabatter i valgfrie varekategorier
 • Gode bonuser i butikker og restauranter
 • 50 dagers rentefrihet

Om Santander Flexi Visa

Kredittkortet Flexi Visa fra Santander gir deg så mange bonuser og rabatter at man kan gå seg vill. Du får bonuser i mange hundre butikker og restauranter. Du får også 4 % i faste rabatter på alt du handler i varekategorier du bestemmer selv. Og, som om ikke dette var nok: På toppen av alt kan du få 50 dagers betalingsutsettelse.

Hvor bra er Santander Flexi Visa?

Fordeler & bonus
4 % bonus på valgfri kategori. Du får også tilgang til gode rabatter og penger tilbake hos en rekke nettbutikker gjennom Kickback fra Santander og på restauranter gjennom Dealpass. Denne vurderingen er delvis basert på svar fra kundeundersøkelser.
Forsikring
Denne vurderingen er delvis basert på svar fra kundeundersøkelser.
På reisen
Valutapåslaget utenlands er 1,75 %.
Avgifter
Rente 21,50 %, årsgebyr 0 kr og administrasjonsgebyr 0 kr. Effektiv rente 24,60 %. Rentefrihet inntil 50 dager.
Godkjenningsgrad
Sammenlignet med andre kredittkort, er mange søknader godkjent her.
Kundetilfredshet
Kortet har ikke mottatt noen brukeranmeldelser ennå.
Samlet vurdering
Dette er den samlede poengsummen til alle poengene ovenfor. Den samlede vurderingen viser hvordan fordelene og ulempene er knyttet til hverandre.

Fakta om kortet

Årsgebyr: 0 kr
Maks kreditt: 100 000 kr
Rente: 21,50 %
Effektiv rente: 24,60 % *
Rentefrihet: Inntil 50 dager
Korttype: VISA
Innløsningsgebyr: 1,00 %, minst 40 kr
Valutapåslag i utlandet: 1,75 %
Minstebeløp å betale: 4,00 % av gjelden (minst 300 kr)
Administrasjonsgebyr: 0 kr
Overtrekksgebyr: 125 kr
* Eff. rente 24,60 %. 35 000 o/12 mnd. Kostnad kr 4 349. Totalt kr 39 349.

Krav

 • Minst 20 år
 • Ikke arbeidsledig
 • Ingen betalingsanmerkninger

Fordeler & bonus

Bonus: 4 % bonus på valgfri kategori. Du får også tilgang til gode rabatter og penger tilbake hos en rekke nettbutikker gjennom Kickback fra Santander og på restauranter gjennom Dealpass.
Concierge Service: Nei
Tilgang til lounger: Nei

Forsikring

Tilgjengelig

Vi mangler informasjon om hvilke forsikringer som finnes.

Ikke tilgjengelig

 • Reiseforsikring
 • Avbestillingsforsikring
 • Kjøp beskyttelse
 • Leveringsforsikring
 • Utvidet garanti
 • Redusert egenandel
 • Prisbeskyttelse
 • Felttankningsforsikring
 • Nøkkelforsikring

Vær oppmerksom på at noen forsikringer noen ganger ikke er inkludert automatisk. Les mer nedenfor.

Kredittgrense: 100.000,-

Alle norske kvinner og menn over 20 år kan søke om å få et Flexi Visa kredittkort fra Santander. Det vil så klart styrke søknaden om du kan vise til faste lønnsinntekter og null betalingsanmerkninger.

Uansett er det flere gode grunner til at du bør vurdere dette kortet. Ikke minst hvis du er prisbevisst og ønsker å spare penger når du handler. Vi har sjelden sett et kort som gir deg muligheten til å spare så mye som Flexi Visa.

Passelig gebyrnivå

Med kredittkort bør man alltid se på den lille skriften. For det er ofte her de mindre synlige kostnadene dukker opp. Slik som gebyrer.

Santander og Flexi Visa er på ingen måte verstinger. Her slipper du, for eksempel, å betale en årsavgift bare for å eie kortet. Avgiftene for det meste av shopping og e-faktura er også en stor, skinnende 0! Men pass på hvis du har tenkt å ta ut penger i minibank! Dette koster deg 40 kroner pluss 1 % av beløpet du tar ut.

Rentefrihet i 50 dager

Flexi Visa-kortet tar på seg spanderbuksene når det kommer til antallet rentefrie dager. På det meste kan du utsette betalingen i 50 dager før rentene viser seg Mer enn nok til å betale tilbake alt du skylder på kortet. For rentene som dukker opp, er høye.

Forbrukerrådet gir kredittkortet en 33. plass på oversikten over de billigste kredittkortrentene i landet. Selv om nesten 300 kredittkort har en høyere rente en Flexi Visa, bør du allikevel unngå dem. En effektiv kredittkortrente på mer enn 25 % gjør kredittkortgjeld til den dyreste gjelden du kan ha.

Tusener å spare

Det er blant bonuser og rabatter at Flexi Visa skinner. Det er sjelden vi ser et kredittkort som kan gi så mange rabatter og bonuser som dette.

 • Du får bonuser, også kalt Kickbacks i mange hundre butikker og restauranter.
 • I tillegg får du 4 % i rabatt på all handel i varekategorier du velger selv.

For å nyttiggjøre deg rabattene i det siste punktet, må du velge én av i alt 5 kategorier. Disse er:

 • Sports- og fritidsutstyr.
 • Drivstoff.
 • Elektronikk.
 • Flyreiser.
 • Klær og sko.

Du kan velge en kategori for én måned av gangen. Så her gjelder det å være litt strategisk. Skal du ut å fly neste måned, skal du så klart velge flyreiser. Og vet du at familien trenger å utvide den sportslige utstyrsparken, bør du vente med innkjøpene til at du kan velge sportsutstyr som månedens handelskategori.

Du må bare være klar over at du ikke har ubegrenset med rabatter. Grensen går ved 5.000,- per måned. Handler du for mer enn dette, får du ikke lenger rabatt.

Flexi Visa på reiser

Kredittkortkjennere ser umiddelbart at Flexi Visa-kortet mangler en mye brukt fordel: gratis reise- og avbestillingsforsikring. Dette må eiere av Santanders kort se langt etter. Men man får sjelden i pose og sekk. Alle bonusene og rabattene gjør det lettere å skjønne at Santander har måttet velge bort noe for å unngå galopperende kostnader.

Det er allikevel mulig å få en litt fyldigere reisekasse. Du kan, blant annet, velge Flyreiser som varekategori for den månedlige rabatten på 4 %. Og kortets bonusprogram kan gi deg 7 % i kickback når du bestiller hotellrom via Hotels.com, for eksempel.

Vår vurdering

Santanders Flexi Visa kredittkort er først og fremst et shoppingkort. Og her biter det godt fra seg i kampen mot konkurrentene. Er du glad i rabatter og bonuser? Da er dette et av de første kortene du bør vurdere å skaffe deg. Det er ikke mange andre som har like mange shoppingfordeler.

Men det mangler altså avbestillings- og reiseforsikringene som andre kort gir deg gratis. I tillegg trekker det litt ned at gebyret på kontantuttak er forholdsvis høyt.

Andre populære kredittkort

Hva synes brukerne våre om Santander Flexi Visa?

Skriv en anmeldelse

Alle anmeldelser

Bli den første til å skrive en anmeldelse av Santander Flexi Visa!

Skriv en anmeldelse

Din vurdering:
Ditt fornavn:
Din e-postadresse:
(Vil ikke vises offentlig)
Sett et overskrift på din vurdering:
(Frivillig)
Fortell om din erfaring med Santander Flexi Visa:


Ved å sende inn anmeldelsen din, godtar du at vi vil lagre informasjonen du har oppgitt i skjemaet. Vi forbeholder oss retten til ikke å publisere vurderinger som vi finner upassende av en eller annen grunn.

Kontaktinformasjon

Org.nummer: 983 521 592
Adress: Postboks 177
Postnummer: 1325
By: Lysaker
Telefon: 210-830 00
E-post: [email protected]
Ansvarlig bank: SANTANDER CONSUMER BANK AS

Åpningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag: