CashPoints på flyreiser med Norwegian

Som medlem av fordelsprogrammet Norwegian Reward opptjener du CashPoints på alle kjøp av flybilletter hos Norwegian Airlines.

Så mye kan du tjene per kjøp: 

 • Alle lowFare-billetter: 1 % CashPoints
 • Alle LowFare+-billetter: 2 % CashPoints
 • Alle Flex-billetter: 5 % CashPoints

Betaler du flybillettene med Bank Norwegian Visa får du enda flere CashPoints

 • Alle lowFare-billetter: 3 % CashPoints
 • Alle LowFare+-billetter: 4 % CashPoints
 • Alle Flex-billetter: 5 % CashPoints

Med Bank Norwegian Visa tjener du også CashPoints på alt du handler med unntak av kjøp av flybilletter hos konkurrerende selskaper. Du kan velge om du vil trekke dine CashPoints fra saldoen på kredittkortet ditt eller om du vil bruke de til å kjøpe flybilletter hos Norwegian Airlines

Fordeler med Norwegian Reward

I tillegg til bonus på flybilletter og andre kjøp kan du oppnå flere fordeler dersom du flyr hyppig med Norwegian Airlines. Du kan velge mellom flere ulike fordeler, som for eksempel 2% ekstra CashPoints, gratis håndbagasje i bagasjehyllen, gratis standard setereservasjon, gratis fast track, gratis innsjekket bagasje eller gratis håndbagasje i bagasjehyllen. Jo hyppigere du flyr, jo flere fordeler kan du legge til. 

Dersom du har hatt 32 flyvninger med Norwegian Airlines i løpet av de siste 12 månedene, får du Norwegian Reward Priority som inkluderer alle standardfordeler. Du får også tilgang til eksklusive fordeler kun for deg som flyr ekstra hyppig, som for eksempel 6 % ekstra CashPoints, ingen utløpsdato på CashPoints og prioritert kundeservice. 

Bank Norwegian Visa reisekort 

Bank Norwegian Visa kredittkort er et av markedets beste reisekort. Du får ekstra CashPoints på alle kjøp av billetter hos flyselskapet Norwegian Airlines. Du får også CashPoints på alt annet som du handler, med unntak av kjøp av billetter hos konkurrerende flyselskap. Bank Norwegian Visa har ingen årsavgift og du får gebyrfrie uttak i minibank i utlandet. I tillegg får du også en fullgod reise- og avbestillingsforsikring som dekker deg i tilfelle det skulle oppstå uforutsette hendelser som tapt eller stjålet bagasje, avbestilling på grunn av særegne omstendigheter eller sykdom og ulykker på reisen. Dersom du trenger å veksle valuta, er valutapåslaget relativt lavt på 1.75 %.

Hvordan bli medlem av Norwegian Reward

Det er gratis å bli medlem av Norwegian Reward fordelsprogram.

Slik blir du medlem:

 1. Gå inn på Norwegian Reward sine nettsider
 2. Trykk logg inn / bli medlem
 3. Følg instruksjonene videre og fyll inn dine e-post og dine personopplysninger. 
 4. Etter at registreringen er fullført kan du gå inn på “mine sider” på Norwegian Reward sine nettsider og følge med hvor mange poeng du har samlet. 

Slik tjener du CashPoints:

 • Når du handler online hos Norwegian Reward sine partnere. Du finner en oversikt over disse i Reward eShop.
 • Med Bank Norwegian Visa, som er den raskeste og enkleste måten å tjene CashPoints
 • Ved å benytte deg av spesielle tilbud fra Norwegian sine partnere. 

Slik bruker du CashPoints

CashPoints kan du bruke til å bestille billetter hos flyselskapet Norwegian Airlines. Du kan betale hele eller deler av reisen med CashPoints. Du kan også velge å tjene cashback i stedet for CashPoints. Da kan du trekke det du har tjent opp fra kredittkortregningen dersom du har Bank Norwegian Visa kredittkort. Du kan innstillingene for opptjening av CashPoints og cashback på “mine sider” på norwegianreward.com.

Reward eShop

Reward eShop er Norwegian Reward sin nettportal hvor du finner en oversikt over alle nettbutikker hvor du kan tjene CashPoints. I portalen finnes det over 100 nettbutikker og du kan få alt fra 2 % - 15 % av dine kjøp i CashPoints, og noen ganger mer når det kjøres spesielle kampanjer og tilbud. I Reward eShop kan du handle og samle CashPoints hos kjente nettbutikker og merkevarer som Adlibris, Euroflorist, Adams Matkasse, Blush og mange flere. 

For å få CashPoints på dine kjøp logger du bare inn på din Norwegian Reward konto og klikker deg videre til de aktuelle nettbutikkene som ligger i Reward eShop, så registreres poengene automatisk. Du kan også installere en app i enkelte nettlesere som varsler deg automatisk dersom du klikker innom en av Norwegian Reward sine partnere. 

Familiekonto

Med en Norwegian Reward familiekonto er det lettere å tjene CashPoints. Med en slik konto kan nemlig alle familiemedlemmene samle CashPoints på en konto. Ved å logge inn kan dere enkelt se hvor mange CashPoints familiemedlemmene har opptjent totalt. Det finnes også mulighet for å velge hvilke familiemedlemmer som har mulighet til å bruke familiens CashPoints.

Konklusjon

Norwegian Reward er et program som er fullt av fordeler, både for deg som reiser med Norwegian Airlines av og til og for deg som reiser hyppig. Jo flere flyvninger du tar i løpet av et år, jo flere fordeler får du. Uavhengig av antall flygninger kan du også samle CashPoints når du kjøper flybilletter hos Norwegian Airlines og når du handler hos Norwegian Reward sine samarbeidspartnere. Ekstra stort utbytte av programmet vil du få dersom du skaffer deg Bank Norwegian Visa kort. Da får du poeng på alt du handler med kortet og ekstra poeng når du kjøper flybilletter hos Norwegian Airlines. 

Vanlige spørsmål om Norwegian Reward

Hva er Norwegian Reward?
Hvordan kan jeg bli medlem av Norwegian Reward?
Hvordan kan jeg tjene CashPoints?
Hva kan jeg bruke CashPoints til?
Hvilke fordeler får jeg som medlem av Norwegian Reward?
Finnes det ulike medlemsnivåer i Norwegian Reward?
Bengt Bergh Publisert 6/20/2023

Hei, mitt navn er Bengt. Jeg er finansjournalist på Bestekredittkortet.com. Jeg har skrevet for dette nettstedet i flere år. Jeg har bakgrunn fra både media og finans (jeg startet yrkeskarrieren min i bank). For tiden fokuserer jeg skrivingen om rabattene du kan få med kredittkort, cashback og hvilke reisekort som har flest fordeler.

Oppdatert 8/4/2023