Om Bestekredittkortet.com

Bestekredittkortet.com er en nettside som sammenligner norske kredittkort. Vi anstrenger oss for å gi deg god og lettfattelig informasjon om alle kortene du kan velge mellom. Vårt mål er å hjelpe deg med å finne det beste kredittkortet for deg og ditt behov.

Vi som står bak denne tjenesten har lang erfaring med privatøkonomiske spørsmål. Siden 2015 har vi forsynt skandinaviske forbrukere med tips og guider som gjør det enklere å ta vanskelige, økonomiske avgjørelser.

Finn det beste kredittkortet

Dette er hva vil tilbyr:

  • Sammenligninger av norske kredittkort. Slike sammenligninger gjør det lettere for deg å finne ut hvilke kort som tilbyr hva.
  • Våre vurderinger av hvert enkelt kort. Vurderingene er gjort fra forbrukernes ståsted og er bygget på følgende spørsmål: «Hvorfor skal jeg velge dette kredittkortet fremfor et annet?»
  • Brukernes tilbakemeldinger. Disse avslører hva eksisterende kortinnehavere synes om de ulike kredittkortene.
  • Nyheter, tips og guider som gjør deg til en mer opplyst og smartere kredittkortbruker.

Vanlige spørsmål

Jeg finner ikke kredittkortet jeg leter etter. Hvorfor ikke?

Vi er et uavhengig nettsted. Vårt mål er å presentere samtlige kredittkort som norske forbrukere kan velge mellom. Skulle du allikevel oppdage at vi mangler ett eller flere kort, kan du sende en mail til [email protected] Gjør du det, skal vi sørge for å legge til det manglende kredittkortet så raskt som mulig.

Hvor oppdatert er informasjon om renter, vilkår og rabatter?

Vi kontrollerer at våre opplysninger er korrekte hver dag. Dette gjør vi ved å hente inn data automatisk fra hvert enkelt kredittkortselskap. En sjelden gang kan vår informasjon fravike den du finner hos kortselskapet. I slike tilfeller skal du vektlegge kortselskapenes info fremfor vår.

Kontakt oss

Har du spørsmål om tjenestene våre? Eller vil du at vi skal fortelle om deg og det du tilbyr? Du er hjertelige velkommen til å skrive eller å ringe. Vi er tilgjengelig mellom 08:00 – 20:00 på hverdager, samt mellom 10:00 – 15:00 i helgene.

E-post
[email protected]

Telefonnummer
+46 8 520 275 95


Skapa ett supportärende

Ditt namn:
E-postadress:
Telefonnummer:
(Frivilligt)
Berätta om ditt ärende:


Cookies

Vi benytter sporingskapsler, også kjent som cookies, for å forstå hvordan brukerne våre anvender dette nettstedet. Datainnsamlingen er helt anonym og kan deaktiveres i nettleseren din. Vi bruker dataene til å forbedre nettstedet og brukeropplevelsen din.

Selskapsopplysninger

Veloxia AB
Org.nummer: SE559038-4052
Box 1392
116 74 Stockholm
Sverige