For første gang i historien kan du tjene Eurobonus-poeng med et vanlig debetkort, takket være SAS Eurobonus Lunar fra SAS og Lunar.

Den appbaserte banken Lunar har inngått et samarbeid med flyselskapet SAS og tilbyr nå kortet SAS Eurobonus Lunar. Dermed kan du for første gang i Norge tjene Eurobonus-poeng med et bankkort i tillegg til kredittkort.

Fakta:

  • for hver hundrelapp du betaler med Lunar-kortet, får du 8 Eurobonus-poeng
  • kortet er gratis for eksisterende Lunar-kunder med Unlimited-konto
  • månedsprisen for kortet på andre kontonivåer er 49 kroner

Er du ikke allerede Eurobonus-medlem, må du melde deg inn før du kan begynne å samle poeng med kortet. Du blir ikke automatisk medlem selv om du bestiller kortet fra Lunar. Vær oppmerksom på at du kan tjene fra 10–27 Eurobonus-poeng per hundrekrone med ulike kredittkort. Slik sett tilbyr Lunar-kortet den laveste poengopptjeningen.

Eurobonus på alle kjøp

Den største fordelen med det nye bankkortet fra Lunar og SAS er at du kan tjene Eurobonus på alt du betaler med kortet. Det spiller ingen rolle om du kjøper en pølse på en bensinstasjon eller en ny tv. Så lenge du betaler med Lunars Eurobonus-kort får du poeng.

For å få 1 poeng, må du betale 12 kroner og 50 øre.

Kjøper du varer og tjenester for 200.000 kroner i løpet av ett år med kortet, sitter du igjen med 16.000 Eurobonus-poeng. Prisen for én bonusreise med SAS i Norden starter på 5.000 poeng.

6.000 poeng som velkomstgave

Lunar og SAS lanserte SAS Eurobonus Lunar 18. juni, 2024. Nye Lunar-kunder som bestiller kortet, får 3.000 Eurobonus-poeng som velkomstgave. Er du kjapp, kan du få ytterligere 3.000 poeng. De første 10.000 nye Lunar-kundene får nemlig 6.000 poeng i gave når de bestiller kortet. Eksisterende kunder, som åpnet en konto hos Lunar før 18. juni 2024, får ikke ekstra bonuspoeng når de bestiller kortet.

Eurobonus-kortet inngår i Unlimited-pakken

Lunar har kontoer på flere nivåer med ulike månedsavgifter:

SAS Eurobonus Lunar-kortet inngår i Unlimited-kontoen uten ekstra kostnader. Har du derimot konto på et lavere nivå, må du betale 49 kroner i måneden for kortet. Kostnaden kommer i tillegg til prisen du betaler for kontonivået ditt.

Billigere reiser og opplevelser

SAS Eurobonus er et av de største lojalitetsprogrammene i Norden. Eurobonus-poengene er valutaen i programmet. Dette er noe av det du kan bruke dem på:

  • oppgradering av reiseklasse
  • gratis eller billigere flybilletter
  • produkter fra SAS-partnere, som hotell og leiebil

Stolt bankdirektør

2024 har så langt vært turbulent for Lunar i Norge, med prisøkninger på tjenester og et erstatningskrav på over 500 millioner kroner fra aksjonærer i Instabank. Derfor er det trolig ekstra hyggelig for Lunars danske direktør Ken Villum Klausen å kunne presentere en gladnyhet. Han er glad og stolt over samarbeidet med SAS.

Vi er stolte over å kunne gi våre kunder tilgang til det antageligvis mest attraktive bonusprogrammet i Skandinavia, sier Villum Klausen i en kommentar.

Han mener SAS-partnerskapet åpner en rekke dører og muligheter, både for Lunar og bankens kunder. Også SAS er forventningsfulle til samarbeidet om det nye betalingskortet.

Vi ser frem til å samhandle med den yngre målgruppen som Lunar har nådd gjennom sin digitale bankplattform, sier administrerende direktør i SAS, Anko van der Werff.

SAS-direktøren forventer at det nye Lunar-kortet vil gi flyselskapet flere yngre Eurobonus-medlemmer fra hele Skandinavia.