Om Lunar Unlimited

Lunar Unlimited er det beste og mest omfattende konto- og korttilbudet fra den heldigitale banken Lunar. Selv om du ikke får kredittkort av Lunar, får du enkelte kredittkortfordeler med på kjøpet. Dessverre kommer fordelene med en pris.

Hvor bra er Lunar Unlimited?

 • Bonus og fordeler
 • Forsikringer
 • På reisen
 • Avgifter
 • Godkjenningsgrad
 • Kundetilsfredshet
 • Samlet vurdering
Kortrangering

Fakta om kortet

 • Årsgebyr 1 788 kr
 • Korttype Visa
 • Uttaksgebyr 0 %
 • Valutapåslag i utlandet 0 %
 • Google pay Ja
 • Apple pay Ja

Krav

 • Minst 18 År
Vær oppmerksom på at noen forsikringer ikke alltid er inkludert automatisk. Les mer nedenfor.

Fordeler og bonus

 • Bonus: Nei
 • Concierge Service: Nei
 • Tilgang til lounger: Nei
 • Gir cashback: Nei
Les fullstendige vilkår om bonuser og fordeler under.

Forsikring

 • Ja
 • Reiseforsikring
 • Nei
 • Kjøpsbeskyttelse
 • Leveringsforsikring
 • Prisbeskyttelse
 • Utvidet garanti
 • Avbestillingsforsikring
 • Redusert egenandel
 • Nøkkelforsikring
 • Feiltankingsforsikring
 • Arrangementsforsikring
 • Hole-in-one-forsikring
 • ID-tyveriforsikring
Vær oppmerksom på at noen forsikringer ikke alltid er inkludert automatisk. Les mer nedenfor.

Lunar Unlimited

Lunar Unlimited er den mest eksklusive kontoen du kan ha i den danske digitalbanken Lunar. En Unlimited-konto byr på mer enn både Standard- og Plus-kontoene. Ønsker du deg, for eksempel, et helt spesielt bankkort, som få andre har, bør du lese videre.

Banken Lunar så dagens lys i Danmark i 2015. Den ble lansert med brask og bram, og pekte på tradisjonelle banker som både utdaterte og gammeldagse. I 2018 utvidet den virksomheten til både Norge og Sverige. I dag har den over 300.000 brukere og 300 ansatte i de skandinaviske landene.

De «gammeldagse» bankene kan foreløpig puste forholdsvis lett; Lunar tilbyr hverken kredittkort eller lån. Satsningsområdene er så langt innskuddskontoer og betalingskort, og her har nykommeren mye å fare med.

Nytt navn, flere fordeler

Lunar har døpt om mange av kontoene sine. Lunar Premium heter nå Lunar Plus, mens Lunar Pro nå kalles Lunar Unlimited.

Alt skjer i appen

Lunar er på ingen måte en tradisjonell bank. Den tilbyr altså ikke kreditt. Den har heller ingen fysiske filialer. Alle banktjenestene er plassert i Lunar-appen som kan lastes ned til alle typer smarttelefoner.

Appen inneholder alt som angår Lunar-kontoen. Det er her du kobler til andre bankkontoer. Det er også her du handler aksjer og fond, setter opp automatisk sparing og får den hele og fulle oversikten over økonomien din.

Slik fungerer det

For å bli Lunar-kunde, laster du ned appen først av alt. Du kan gjøre det nå, bare klikk på knappen som er merket med «Til søknad».

 1. Du mottar snart en lenke til Apples App Store eller Google Play.
 2. Last ned appen, installer og åpne den.
 3. Registrer deg og velg Lunar-konto.

Du kan velge mellom tre forskjellige kontotyper:

Det er gratis å opprette en Light-konto, mens du må betale for Standard-, Plus- og Unlimited-kontoene. Vi kommer tilbake til hva det koster å bli Unlimited-kunde.

I retur får du én eller flere Lunar-kontoer, samt ett eller flere betalingskort (debetkort). Det er kontotypen som avgjør hvor mange kontoer og kort du får.

Du kan begynne å betale med appen umiddelbart, så lenge du fyller opp kontoene med penger. De fysiske kortene dukker opp i posten etter noen dager.

Metallkort med gravering

Ønsker du deg et helt unikt bankkort? Et kort som bare du har? Det kan du få med Lunar Unlimited. Kontoen gir deg nemlig et ekte metallkort hvor navnet ditt er inngravert. Det er kun med Unlimited-kontoen at du får dette.

Selve kortet veier 17 gram og er merkbart tykkere enn vanlige bankkort. Er du redd for at det er for tykt for betalingsterminaler og minibanker? Ingen fare. Du får i tillegg to vanlige bankkort i farger du kan velge selv.

Ubegrenset antall kontoer og virtuelle kort

Lunar Unlimited-kontoene og kortene fungerer som vanlige bankkontoer og betalingskort. Så lenge du har penger «på bok», kan du betale med kortene.

Med Unlimited får et ubegrenset antall kontoer. Dette er ypperlig for alle som ønsker å bruke forskjellige kontoer til ulike ting. Du kan, for eksempel, ha én konto for lønn, én for sparing og én konto for daglig handling.

Oppå dette får du et ubegrenset antall virtuelle kort som du kan knytte til tre av kontoene dine. Informasjonen på disse kortene endres automatisk hvert 60. minutt, noe som øker sikkerheten når du handler på nett med dem. De skiftende kortopplysningene gjør det tilnærmet umulig for andre å misbruke kortene.

Du trenger ikke å bytte bank

En av fordelene med Lunar Unlimited er at du kan koble kontoer du har i andre banker til kontoene dine. Du trenger altså ikke å avslutte andre bankforbindelser for å bli Lunar-kunde.

Hvis du oppretter en kobling mellom «gammelbanken» og Lunar blir det mye enklere å overføre penger mellom kontoene. Bare så det er sagt: Du kan også bruke Vipps til å fylle opp Lunar-kontoene.

4 % innskuddsrente og gode rabatter

Lunar tilbyr en rekke fordeler til kundene sine, inkludert en svært konkurransedyktig innskuddsrente og gode rabatter hos kjente forhandlere.

Innskuddsrente på 4 %

Lunar tilbyr en innskuddsrente på 4 % på beløp opptil 1 million kroner. Dette er mer enn hva de fleste andre banker i Norge tilbyr. For beløp over 1 million kroner er det ingen rente.

Rabattprogram

Lunar tilbyr et rabattprogram som gir kunder opptil 25 % rabatt hos kjente forhandlere. Rabattene gjelder for betaling med et aktivt Lunar-kort.

Her er noen av rabattene du kan velge mellom:

 • Adidas: 25 % på vanlige varer
 • Sportsmagasinet: 20 % billigere varer
 • Kry: 20 % rabatt på helsehjelp
 • HelloFresh: Inntil 1.369 kroner i avslag på de første 5 matkassene
 • Nextory: 45 dager gratis tilgang til lyd- og e-bøker. Deretter 10 % i fast rabatt

Felleskontoer

Felleskontoer er én av flere fine Lunar-funksjoner. Med Lunar Unlimited kan du opprette en felleskonto med andre Lunar-brukere, for eksempel, når dere skal arrangere en fest sammen.

I felleskontoen kan du liste opp alle utgiftene. Appen deler utgiftene likt mellom kontodeltakerne. Appen forteller deg også hvem som har betalt hvor mye. Dermed vet du hvem som fortsatt skylder penger, for eksempel.

Billigere aksjer og fond

Lunar samarbeider med Saxo Bank om å tilby en fullblods investeringsplattform i Lunar-appen. Den har alt du trenger for å komme i gang med kjøp og salg av aksjer og fond. Den gjør det også enkelt å følge med på investeringene dine. Du trenger med andre ord ingen flere apper for å kjøpe fond eller aksjer.

Investeringsplattformen er fri for finanslingo, alt presenteres på en oversiktlig og lettfattelig måte. I tillegg gir den deg en av landets laveste handelsavgifter. Du må, som regel, betale mer i avgifter andre steder.

Automatisk sparing

Automatisk sparing er en annen funksjon vi liker godt med Lunar-appen. Du kan sette opp autotrekk fra lønnskontoen til sparekontoen, for eksempel.

I tillegg kan du be appen runde av alle beløpene du handler for. Det som blir til overs etter at varene er betalt, overføres til sparekontoen automatisk.

Én krone her og én krone der blir ganske raskt et hyggelig tilskudd til sparekontoen din uten at du behøver å gjøre noe som helst.

Apropos sparing.

Når du betaler regninger med Lunar, vil den raskt identifisere abonnementene dine. Appen lager en oversikt over alt du abonnerer på, slik som Netflix, Spotify og HBO. Denne listen hjelper deg med å finne ut hvor mye abonnementene koster deg per måned. Den gjør det også lettere å finne ut hvilke abonnement du ønsker å beholde og hvilke du kanskje bør stoppe.

Bidra til renere hav

Du kan bidra til å redde de skandinaviske havområdene med Lunar Unlimited. Banken samarbeider med Project Blue om å fjerne plast fra norske, svenske og danske farvann. Plasten fjernes med hjelp av såkalte Seabins, eller havsøppelbøtter om du vil. Disse plasseres i vannet og suger til seg plast automatisk.

Project Blue stiller med søppelbøttene, Lunars kunder sørger for finansieringen. Jo mer penger som samles inn, desto flere plastsamlere havner i sjøen.

For å støtte saken, setter du opp faste trekk i appen. Du kan, for eksempel, be appen om å donere 1 til 5 kroner for hver tusenlapp du bruker med kortene dine.

Flotte reisefordeler

Lunar Unlimited og appen som følger med, har flere, gode funksjoner. Det er allikevel reisefordelene som begeistrer oss mest. Unlimited-nivået inkluderer en reiseforsikring du ikke behøver å betale ekstra for.

I tillegg kan du ta ut penger uten gebyrer i norske og utenlandske minibanker. Valutapåslaget, som du må betale når du handler i utenlandsk valuta, har Lunar også valgt å droppe. Dermed er Lunar Unlimited en av få banktjenester som ikke plager kundene med et vekslingsgebyr.

Kostnader

For å få Lunar Unlimited må du ut med 149 kroner i måneden. Dette er den eneste utgiften du har med kontoene og kortene så lenge du ikke bruker flere penger enn det du har. På den ene siden er vi ikke store tilhengere av å måtte betale for å bruke banktjenester.

På den andre siden skjønner vi at Lunar også må tjene penger. Å belaste kundene med en månedsavgift er i realiteten den eneste utveien ettersom banken ikke tjener penger på utlånsrenter eller kredittkortrenter.

Vår Vurdering

Er det verdt å betale snaut 150 kroner i måneden for et Visa-kort i metall? Tja, for noen er det nok det. Reisefordelene, altså reiseforsikringen og gebyrfritakene, teller også positivt.

Vi sliter allikevel med å svelge månedskostnaden uten forbehold. Det finnes kredittkort, for eksempel, som tilbyr de samme fordelene som Lunar Unlimited, i tillegg til andre goder. Legg til at du ikke må betale for å eie disse kortene, og Lunar Unlimted blekner litt i sammenligningen.

Det som kan redde Lunar Unlimited-æren er ytterligere fordeler. Cashback og flere rabatter, for eksempel. Eller adgang til flyplasslounger og flere forsikringer. Hvis dette kommer på plass, sammen med et låne- og kreditt-tilbud, vil banken for alvor ta opp kampen om norske bankkunder.

Andre populære kredittkort

Lunar LightLunar StandardLunar Plus

Hva våre brukere synes om Lunar Unlimited

  Skriv en anmeldelse

  Kontaktinformasjon

  • Foretaksnavn: Lunar A/S
  • Org.nummer: 36982837
  • Adresse: Møllergata 6
  • Postnummer: 0179
  • Sted: Oslo
  • Telefon: +4723969000
  • E-post: support@lunar.app

  Åpningstider

  • Mandag: 10:00 - 16:00
  • Tirsdag: 10:00 - 16:00
  • Onsdag: 10:00 - 16:00
  • Torsdag: 10:00 - 16:00
  • Fredag: 10:00 - 16:00
  • Lørdag: -
  • Søndag: -